mttools4x4
mtlineare285-9
tubielettro

Tuba drejtkëndëshe

Tuba me saldim elektronik në cilësinë S235, S275 dhe S355

Materialet e tregtuara

Tuba S235, S275 dhe S355

Madhësitë dhe trashësitë

tabtarv
mttools4x4
mtlineare285-9

Via Volta Traversa 1° N° 21/A - 25010 SAN ZENO NAVIGLIO (BS) - P.IVA 03957000981 - TEL +39 030 3530434

info@mttools.it


facebook
linkedin
youtube