mttools4x4
mtlineare285-9
inox
lamierecaldo
decapata

Inox

Llamarina e nxehtë

D ekapata

Fletë inox në AISI 304/316 / 316L

Në 2B / BA përfundon

Fleta të petëzuara në nxehtësi me trashësi të ndryshueshme

Fletët turshi të ndryshme sipas trashësisë

lamieretreno
alluminioliscio
mandorlato

Fletët e trenit

Fletë alumini

Bajame

Fletë me trashësi mesatare të lartë

Fletë të lëmuara aliazh alumini

fletë alumini për sektorin industrial dhe të ndërtimit

travi
tondic45
tubolarineri

Trarët

Rrumbullakët C45

Tuba

Hekuri i certifikuar Tarvi

Vizatuar rrethore C45

Tuba me saldim elektronik në cilësinë S235, S275 dhe S355

tuboinox
tuboalluminio
minerali

Tub inox

Tub alumini

Mineralet

Tuba inox të profilizuar në lidhje të ndryshme

Tuba aliazh alumini të ekstruduar

Silikoni metalik diferencohet në lloje të ndryshme

mttools4x4
mtlineare285-9

Via Volta Traversa 1 ° N ° 21 / A - 25010 SAN ZENO NAVIGLIO (BS) - TVSH 03957000981 - TEL +39 030 3530434

info@mttools.it


facebook
linkedin
youtube