mttools4x4
mtlineare285-9
meccanicahome
tradinghome2

<< Mekanika

Tregtim >>

bandita960

PRODHUAR NË ITALI

PRODHUES UNIK ITALIAN TË INSERTET PËR FREZIM - TRËSIM - PRERJE - JO KUSHTETJE

Omega Metal srl

Pas vitesh prodhimi për kompanitë më të mëdha shumëkombëshe, OMEGA METAL po hyn drejtpërdrejt në treg për të na mbështetur në mënyrë që të rrisim produktivitetin dhe të optimizojmë kostot tuaja.

Fushat e ekspertizës

aereo100
eolo100
cali100
petro100
nave100
car100

Automobilistikë

Aeronautikë

Mekanika Precize

Naftës

Fuqia e eres

Detare

mttools4x4
mtlineare285-9

VIALE CERTOSA 218 - 20156 MILAN - nr TVSH 12422390968 - TEL +39 02 99749772

info@mttools.it