mttools4x4
mtlineare285-9
eyJpdCI6IiJ9
tools250

INSERTE PER PËRPUNIM MEKANIK

aib

Mt Tools


Pas vitesh prodhimi për kompanitë më të mëdha shumëkombëshe, ne po hyjmë drejtpërdrejt në treg për të punuar së bashku me ju në mënyrë që të rrisim produktivitetin tuaj dhe të optimizojmë kostot tuaja.
scordo707
scordonatura
 • Insertet për
  PAKORDORUESE

Kategoritë

Produktet

PAKORDORUESE

Insertet për të marrë një shkrirje të saktë. Garantimi i produktivitetit të lartë

fresatura
 • Insertet për
  FREZIMI
fresatura707
tornitura707s
 • Insertet për
  KTHIM

FREZIMI

tornitura

Inserte për bluarje precize. Garantimi

një Produktivitet të Lartë

KTHIM

Inserte për rrotullim të saktë. Garantimi

një Produktivitet të Lartë

troncatura707
 • Insertet për
  PRET
 • Insertet për
  KTHIM
troncatura

PRET

Inserte për ndarje të saktë. Garantimi

një Produktivitet të Lartë

mttools4x4
mtlineare285-9

Via Volta Traversa 1 ° N ° 21 / A - 25010 SAN ZENO NAVIGLIO (BS) - Numri i TVSH-së 03957000981 - TEL +39 030 3530434

info@omega-metal.com


facebook
linkedin