mttools4x4
mtlineare285-9
eyJpdCI6Imluc2VydGkgcGVyIG1ldGFsbGkgZHVyaSJ9
tools250

INSERTE PER PËRPUNIM MEKANIK

aib

Mt Tools srl


I përforcuar nga një përvojë në terren e fituar gjatë rrjedhës së më shumë se 70 viteve , grupi ynë ka zhvilluar njohuri të pakta. Ne mund të mburremi të vetmin zinxhir prodhimi që zhvillon dhe prodhon plotësisht çdo insert brenda fabrikës së vet.

Prandaj, ne jemi partneri ideal për ata që kanë nevojë për përmirësim të vazhdueshëm

performanca dhe optimizimi i kostos.

automotive

BOTA E AUTOMOTIVE

SEKTORI AUTOMOTIVE

Angazhimi i kompanisë sonë ka qenë gjithmonë i orientuar drejt zhvillimit të zgjidhjeve me vlerë të lartë të shtuar për të gjitha kompanitë në tregun e automobilave.

Falë angazhimit tonë të madh dhe rrjetit tonë të shërbimeve, ne kemi qenë një partner i besueshëm për industrinë e automobilave për shumë vite.

mttools4x4
mtlineare285-9

Via Volta Traversa 1 ° N ° 21 / A - 25010 SAN ZENO NAVIGLIO (BS) - Numri i TVSH-së 03957000981 - TEL +39 030 3530434

info@mttools.it


facebook
linkedin
youtube