mttools4x4
mtlineare285-9
eyJpdCI6Imluc2VydGkgbWV0YWxsbyBkdXJvIn0=
tools250

INSERTE PER PËRPUNIM MEKANIK

aib

MT tools srl

I përforcuar nga një përvojë në terren e fituar gjatë rrjedhës së më shumë se 70 viteve , grupi ynë ka zhvilluar njohuri të pakrahasueshme. Ne mund të mburremi të vetmin zinxhir prodhimi që zhvillon dhe prodhon plotësisht çdo insert brenda fabrikës së vet.

Prandaj, ne jemi partneri ideal për ata që kanë nevojë për përmirësim të vazhdueshëm

performanca dhe optimizimi i kostos.

legheaeropag

DISA PËRVOJA E PJEKUR NË SHËRBIM TË

SEKTORI AERONAUTIK

- PROVAT E SHUMTA AKTIVE ME PRODHUES TË PJESËVE MEKANIKE TË SISTEMEVE TË LIDHJES

E AJORIT A380 .

- TESTE TË SHUMËTA KRAHASUESE ME REZULTATE SUPERIORE NË PROCESE TË NDRYSHME, TË KRAHASUAR ME BRENDET MË TË FAMSHME NË SEKTORIN SPECIFIK.

mttools4x4
mtlineare285-9

Via Volta Traversa 1 ° N ° 21 / A - 25010 SAN ZENO NAVIGLIO (BS) - Numri i TVSH-së 03957000981 - TEL +39 030 3530434

info@mttools.it


facebook
linkedin
youtube